Intretinere martie 2014

Prin prezenta vă anunţ că am afişat lista de întreţinere aferentă lunii Martie 2014.
Data scadentă este 07 Mai 2014.

Platile se pot face  prin urmatoarele metode:
1. in numerar la casieria asociatiei in fiecare miercuri intre orele 17,00 – 19,00
2. in numerar prin depunere la orice casierie Raiffeisen Bank mentionand la depunere numarul de cont: 13898004 si obligatoriu numarul apartamentului pentru care faceti plata (in special cei ce fac plati si nu sunt proprietari sau chiriasi ce nu s-au trecut in cartea de imobil)
3. Prin virament utilizand datele bancare de mai sus cu mentionarea numarului apartamentului pentru care faceti plata

Va rugam, cine o cunoaste pe Dra. Comoritan Diana Lavinia sa ne comunice la ce apartament locuieste. 

Listele au fost afișate la avizierul asociației, trimise prin e-mail și postate pe site-ul asociației.
Lista detaliată o puteți descărca de pe site-ul www.asociatia-planorama.ro de la link-ul:
turn_t3_intretinere_2014_03

Pentru cei cu restante mai mari de trei luni, s-a inceput recuperarea legala a datoriilor.

Rog proprietarii care au chiriasi sa verifice daca acestia au platit cheltuielile de intretinere la zi si sa nu se treazeasca cu aceste cheltuieli in instanta.
Poarta auto are doua probleme. Una e legata de partea mecanica si alta de partea electronica. Din nefericire firmele care se ocupa nu au componentele pe stoc si au facut comanda dar dureaza niste saptamani pana le aduc. O sa ne mai chinuim o perioada cu poarta auto pana ajung piesele pentru a o putea repara.

Referitor la intretinerea blocului, spatiile comune sunt ale tuturor celor ce locuiesc in cladire si/sau care au proprietate aici sau sunt doar locatari/chiriasi.
Apelez din nou la bunul simt si va rog sa pastrati si aceste spatii curate. Nu aruncati cartoane sau alte obiecte voluminoase pe tomberon. Se infunda.
Serviciile de curatenie se presteaza de luni pana vineri intre orele 07.00 – 15.00 si simbata intre orele 8.00-12.00 . Atat in perioada asta cat si dupa va rog sa pastrati curatenia. Este pentru confortul tututror.

Adresez felicitari si respect celor ce aduc frumos blocului: cum ar fi florile.

De asemenea rog insistent pe cei care lasa gunoiul in usa ghenei si nu-l arunca pe tomberon sa faca si acest minim effort. Chiar daca femeia de serviciu arunca gunoiul pe tomberon in locul acestora, nu e normal ca pungile alea sa stea ore intregi in fata ghenei. Acest bloc nu este hotel sa vina cineva sa ia de la usa resturile. Facem tot ce putem sa tinem ghenele curate. Nu e niciun pericol sa pui mana pe capacul de la ghena si sa dai drumul pungii pe topogan.

Referitor la cartea de imobil, pe cei care locuiesc imobilul mai mult de 15 zile consecutiv ii rog sa prezinte o copie a actului de identitate.
Deasemenea, apartamentele care au schimbat proprietarul si nu au anuntat ii rog sa prezinte o copie a noului act de proprietate.

Daca aceasta informare ajunge din greseala la dumneavoastra sau numai sunteti beneficiarul de drept a acestui tip de informare, va rog sa ma anuntati printr-un mesaj scris ca sa scot adresa de email din lista de informari.

Cu respect,
______________________________________
Florin Vasile
Președinte
======================================
Asociatia de Proprietari Turn T3
Str. Doamna Ghica nr. 32B, sector 2, Bucuresti

Planorama, Doamna Ghica nr. 32 B, bloc T3


Tel. Fax: 021 796 07 00
Mobil: 0755.933.678

Cont pentru plata întreținerii

ASOCIATIA DE PROPRIETARI TURN T3
CIF: 28993486
ING BANK
Cont: RO33INGB0000999905573937
Str. Doamna Ghica 32B, sector 2, Bucuresti