Sedinta Comitetului Creditorilor Euro Habitat 7 octombrie 2013

Buna ziua

Va aduc la cunostinta ca ieri 7 octombrie 2013 a avut loc sedinta Comitetului Creditorilor Euro Habitat (EH) unde, la cererea noastra, am cerut inlocuirea Administratorului Judiciar (AJ) RVA si BDO din cauza faptului ca nu-si indeplinesc sarcinile ce le revin.

Este a doua sedinta pe acest subiect din ultimele 30 de zile si nici la aceasta data nu s-au indeplinit conditiile de schimbare votul fiind 2-1 in favoarea ramanerii acestora (Piraeus si EH), o abitinere (BEAR Broject 6) si o absenta (rep. statului).

Timp de 2 ani nu au depus niciun raport periodic. Desi nu s-au putut schimba am reusit sa-i miscam si au inceput sa depuna rapoartele lunare si sa faca, cel putin asa spun ei (o sa verificam), contestatii la deciziile ANAF. Una dintre, ele care ne intereseaza pe multi dintre noi, este aceea de a nu returna TVA-ul. Ei sustin ca sunt inca in termen pentru contestatie si ca o vor depune zilele urmatoare. Alte lucruri pe care nu le-au rezolvat si noi credem ca este in sarcina lor: situtia parcarilor neconstruite (si acesta am mers in instanta), situatia boxelor neconstruite, cadastru la la etajul 15, TVA-ul samd.

Dl. avocat Neacsu a facut presiuni continue pentru ca AJ sa rezolve multele problemele ramase nerezolvate inainte de declararea falimentului EH iar acestia abea dupa ce am cerut schimbarea lor par ca incep sa se miste.
Desi judecatorul sindic le-a cerut la insistenta noastra in sedinta publica sa rezolve anumite lucruri acestia nu au facut mai nimic, in viziunea noastra.

Maine, miercuri 9 octombrie 2013, va avea loc o noua infatisare la tribunal si nu stim daca reusim sa mai prelungim termenele pentru ca falimenyul sa fie evitat..

Un grup din T4 si T1 impreuna cu mine si dl. Neacsu a luat decizia sa ne indreptam impotriva lui EH, RVA si BDO, Piraeus Bank si a unor angajati si avocati ai acestora cu plangere penala pentru fapte grave in viziunea noastra. Saptamina trecuta am trimis catre conducerea Piraeus Bank de la Atena si Bucuresti draftul plangerii penale, in engleza, si am cerut ca inainte sa-l depunem la organele abilitate sa avem o intilnire cu reprezentantii decizionali din banca.

Ii rog pe cei interesati de continuarea luptei sa ma anunte si sa ne vina in ajutor ca martori in cauza. Deja citiva din T3 si-au aratat intentia, in ruma discutiilor directe avute cu ei, iar un grup mare din T4 si T1 vor fi semnatarii plingerii. Nu putem sa-i lasam sa doarma linistiti dupa ce au facut si continua sa faca.

Tot ieri 7 octombrie a avut loc si prima intilnire cu un reprezentant al bancii, Bogdan Movila care ne-a ascultat si a comentat anumite aspecte dar nu si plangerea penala spuniand ca pentru asta trebuie sa astepte raspunsul avocatilor lor care sudiaza documentul trimis, si abea dupa aceea vom avea intilnirea cu reprezentatii decizionali.

Va tinem la curent!

https://asociatia-planorama.ro/?p=1406&preview=true&preview_id=1406&preview_nonce=a74586889f

Florin Vasile
Președinte
======================================
Asociatia de Proprietari Turn T3
Str. Doamna Ghica nr. 32B, sector 2, Bucuresti

Planorama, Doamna Ghica nr. 32 B, bloc T3


Tel. Fax: 021 796 07 00
Mobil: 0755.933.678

Cont pentru plata întreținerii

ASOCIATIA DE PROPRIETARI TURN T3
CIF: 28993486
ING BANK
Cont: RO33INGB0000999905573937
Str. Doamna Ghica 32B, sector 2, Bucuresti